Kargıcak İlkokulu

Vizyon: Öğretmen ve Öğrencisine Özgür Öğrenme Ortamı Hazırlamak.

Misyon: Bilgi ve yeteneklerini kullanan, yaşam boyu öğrenen, çağına karşı sorumlu geleceğe hazır bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.20-14.20
Isınma: SOBA + KLİMA
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: İlkokul Fiziksel Etkinliklerde il ve İlçelerde yarışmalara katılınmaktadır. Satranç Turnuvalarında İlçede Okulumuz Temsil Edilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK Fuarlarında Öğrencilerimiz, Ortaokulda bulunan Öğrencilerle birlikte çalışmalara düzenlemektedir.
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 1 Müdür Yardımcısı, 1 Anasınıfı Öğretmeni Ve 4 Sınıf Öğretmeni norm kadrosu Bulunmaktadır. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Norm kadrolarımızda boş kontenjan bulunmamaktadır.

WEB - https://silifkekargicakilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kargıcak Köyü Silifke/Mersin

Öğretim Şekli :Tam gün öğretim

Yerleşim Yeri - Mersin-Karaman karayolu üzerindedir. Mersine 115 Silifke ye 35 km uzaklıktadır. Ana Yola Sıfır konumdadır. Kargıcak Mahallesi Erik başta olmak üzere (Turfanda Erik) zeytin ve İncir vb. meyvelerin yetiştiği Silifkenin güzide bir mahallesidir. Mahallede çaybayçeleri (Yol Boylarında) lokanta- Kahvehane Bakkal ve Yerli Yabancı Turistelere yönelik iş yerleri vardır.

Adres - Kargıcak Köyü Silifke/Mersin

Ulaşım Karayolu. Öğrencilerimiz Civar Köylerden Taşımalı olarak gelmektedir. Öğretmenlerimizin tamamı Silifke Merkezde kalmaktadır. Okula ulaşımları Öğretmen servisi ile sağlanmaktadır. Silifke merkezden her saat başı GÖKSU KOP. ile Ulaşmak Mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merekzine 115 km,İlçe merkezine 35 km.dir.